Det å hvite typiske nybegynnerfeil vil hjelpe deg i spillet

0 Comments

Her har jeg listet de tabbene som begynnere gjør oftest. dersom du kan eliminere disse fra spilllet ditt vil det hjelpe veldig med din poker suksess

  1. Spillling av for mange hender De fleste mennesker er utålmodig av natur og dette er spesielt sant når de setter seg ned ved et poker bord. Dette betyr å mange spilller dårlige hender som f .eks Knekt(spar),4(hjerter). Denne attityden må bli eliminert dersom du skal lykkes i poker. I dette tilfellet er denne start hånden ikke nær bra nok til å spillles.
  2. Å spillle for mer en du har råd til med din bankroll Dette byrde være opplagt men av å til kan man bli så involvert i spilllet å man mister all fornuft. Disse spilllerne blir grådige etter å vinne litt og spilller på bord som de ikke har råd til eller som de ikke er dyktig nok til enda. Til å begynne med burde du bare spillle på lavere nivå bord hvor inn satsen er liten inn til du er god nok til å prøve deg på et mer avansert bord.
  3. Ikke bli for opphisset ved bordet “Bad beats” vil skje, du vil ha perioder hvor du taper, du vil helt sikkert møte irriterende motstandere. Du må lære deg å leve med det, dersom du lar det affektere spilllet ditt så har du tapt allerede!
  4. Å ikke bruke “pot odds” dersom du trenger noen flere kort for å fullføre hånden din så vil “pot odds” hjelpe deg til å bestemme om du burde call for å se det neste kortet på bordet. Det er veldig få nybegynnere som forstår eller bruker pot odds og fordi av det er de med i for mange hender de ikke burde være i og dermed taper de penger. Jeg har skrevet om pot odds i andre artikler og jeg anbefaler å dere studerer dem.
  5. Bruk av kort stokk med to farger! Når de fleste mennesker tenker på kort tenker de på to farger, rød og sort. Fargene er fremstilt slikt: Sort (Spade), Rød (Hjerter), Sort (Kløver), Rød (Ruter). Men noen poker rom gir deg valget av å bruke fire farger: Sort (Spade), Rød (Hjerter), Grøn (Kløver), Blå (Ruter). Mens dette virker lit rart til å begynne med så er det faktisk veldig nyttig når man først blir vant til det og du burde benytte deg av det. Det er f. eks mye lettere å se når du har en flush når du bruker disse fargene.
  6. Ikke kopier andre spilllere Mange spilllere lærer å spillle poker ved å spillle på samme måte som andre spilllere. Det kan være å de kopierer andre spilllere ved samme bord eller enda være, prøver å kopiere profesjonelle spilllere de har sett på TV. Dette er helt galt måte å lære seg poker. Grunnen er å mange poker spilllere er dårlige selv om du har sett de vinne noen få hender. dersom du hermer etter disse spilllere vil du plukke opp de samme uvaner og dårlig spilll som de har. Å kopiere proffene på TV er også en dårlig ide fordi det er som oftest turnerings spilll som er vist og de spilller på et helt annett nivå fra deg med forskjellige strategi osv. Det er mye viktigere å lære hvordan å lage dine egne bestemmelser I poker. Sukkes i poker kommer ikke fra å herme etter andre spilllere med ved å få forståelse for poker taktikk og strategi.
  7. Ikke bli overtroisk All gambling involverer lykke. Mens lykke har en tendens til å jevne seg ut over tid så fokuserer man naturligvis på det som skjer i øyeblikket. Fordi gambling involverer tilfeldigheter vil en del mennesker ofte skylde sin dårlig hell på helt merkelig ting som å de ikke hadde på sine heldige underbukser! 🙂 Så lenge som dette er helt troskyldig er det ikke noe stort problem men noen mennesker tar det litt for langt, f eks de som tror å så lenge de bytter setter hele tiden så vil de bli den neste WSOP vinneren. Man kan ikke affektere lykken i poker, som de sier i Amerika “Shit happens!!” men du må huske å lykken din vil jevne seg ut over tid. Det som er lagt viktigere er å konsentrere seg om spilllet sitt, fordi dersom du spilller bra solid poker så vil du vinne i det lange løp mens dersom du spilller dårlig kan du kanskje vinne når du har lykken men i det lange løp vil du alltid tape.
  8. Legge for mye vekt på kort i samme farge. Å hå en hånd i samme farge er så klart en god ting men du burde ikke spillle en hånd bare fordi den er i samme farge. De to første tingene å tenke på med dine start kort er deres verdi og om de er et par. Disse to er langt viktigere med hensyn til å få til et bra hånd. Etter å du har evaluert dette er det bare et bonus dersom de er i samme farge. F. eks En hånd som Ess(kløver), Konge (ruter), er langt mer verdifullt en 10,3 (hjerter). Ess, Konge er en de beste start hender man kan få, mens 10,3 burde bare være kastet. Dette virker kanskje veldig opplagt men det er forbausende hvor mange begynnere gjør tabben av å gjøre en call på floppen med f. eks 10,3 i samme farge. Sannsynligheten av å få en flush eller flush draw med 2 kort i samme farge er omtrent 12%. Dette er temmelig lavt og du burde ha bedre odds for å spillle et hånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *